home
bestelinformatie
privacy policy
algemene verkoopvoorwaarden
veilig bestellen
 
contact
Deze aanbieding is een samenwerking tussen de zustermaatschappijen BV Leerdam Crystal en BV Koninklijke Van Kempen en Begeer onder verantwoordelijkheid van BV Koninklijke Van Kempen & Begeer.
De algemene voorwaarden en privacy policy van BV Koninklijke Van Kempen & Begeer zijn dan ook op deze webshop van toepassing.
 
Veilig bestellen
Voor bv Koninklijke van Kempen & Begeer is veiligheid erg belangrijk. Daarom behandelen wij uw gegevens strikt vertrouwelijk.

Wij bieden u het gemak om een betaalwijze te kiezen, die uw persoonlijke voorkeur geniet. Bij de betaling met iDEAL betaalt u in de vertrouwde betaalomgeving van uw eigen bank en met het beveiligingssysteem van uw eigen bank. Alle klanten met internetbankieren van Postbank, SNS Bank, Fortis, Rabobank en ABN AMRO kunnen het gebruiken. Deze betaaloptie verschilt van online bankieren alleen in zover als alle gegevens al voor u ingevuld zijn. Ook bij de betaling met een credit card gaat de betaling snel. Als de verkoper niet als toegezegd presteert kan de koper bij zijn credit card maatschappij reclameren. Bij een overboeking wordt de betaling niet online gedaan. Bij deze betaalmethode moet de koper zelf de betaling uitvoeren, die overgemaakt wordt op een betaalrekening van docdata payments.Bij al deze betalingen komt u direct op een met Secure Socket Layer beveiligde verbindingterecht, waar u data beschermt is.

Wat u zelf kunt doen om uw gegevens zo goed mogelijk te beveiligen:
  • Geef uw wachtwoord nooit aan iemand anders.
  • Verspreid geen URL's van pagina's die u bekijkt wanneer u uw profiel heeft geactiveerd.
 
Royal Leerdam Crystal is een onderdeel van de Royal Delft Group